Klik hier voor informatie in het Nederlands
La DynamicaTrips to Cuba
 

   
   
   
   
   
La Dynamica Cubareizen programma groepsreizen

Click for information in English

 Speciale jongeren rondreis in augustus 2008
   11 dagen € 1.598,-

    
 
e-mail   myriam@ladynamica.com

Onze laatste La Dynamica dans- en muziekreis naar Cuba was in november 2007
 
Een unieke mix van dans, cultuur en relaxen!
Lees hier hoe het programma was. Deze reis is namelijk ook individueel te boeken.
Dans en muziek beleven in de mooiste steden van Cuba!
La Dynamica en Cubanrhythm zijn twee organisaties met jarenlange ervaring op het gebied van salsareizen. We organiseren samen groepsreizen waarin een bezoek aan Havana gecombineerd wordt met Santiago de Cuba én we verblijven in het koloniale stadje Trinidad; deze drie steden hebben een heel eigen karakter waardoor je Cuba van verschillende kanten zult leren kennen. Je zult Cuba zien en ervaren tussen de Cubanen zelf. We kennen Cuba erg goed doordat we er zelf gewoond hebben! We hebben er familie, vrienden, collega's. Hierdoor hebben onze reizen een uniek persoonlijk karakter en maak je het échte leven mee. We zijn geconcentreerd op muziek en dans natuurlijk en weten precies waar de bands spelen, waar je kunt dansen en welke shows leuk zijn te bezoeken. We verblijven deze reis in casa'bij Cubanen thuis, maar ook in hotel met zwembad, waardoor je ook aan relaxen toekomt!
 

We vliegen met Martin Air op Havana, de hoofdstad van Cuba, voor het eerste deel van onze reis. In Havana verblijven we in een hotel   met  zwembad,  heerlijk relaxen! Maar Havana is ook de stad waar alle beroemde musici verblijven; waar alle mogelijke vormen van dans en muziek samen komen. Het is een grote stad, waar het moeilijk is je weg te vinden, maar niet op deze reis! Een ervaren gids wijst je de weg, buiten het toerisme om, naar salsaclubs, naar muziekcafé’s en dansoptredens en natuurlijk is er ook van alles te zien in deze stad die ooit de mooiste stad van de wereld’ genoemd werd. Op de derde dag van je verblijf starten we met de dansles, geleid door een professionele leraar. Er wordt aandacht besteed aan salsa, maar ook cha-cha-cha, mambo en rumba zullen de revue passeren. 

Voor het tweede deel van onze reis gaan we met een binnenlandse vlucht van Havana naar Santiago de Cuba, de tweede stad van dit suikereiland. Hier is de salsa geboren!! Ook historisch gezien is er veel gebeurd, hier kwam Fidel Castro aan toen hij zijn revolutie begon.

 

Je kunt voor je verblijf in deze stad  kiezen voor een zogenaamde casa, bij de Cubanen thuis, zodat je je meteen thuis voelt in de “zinderende stad van Cuba”. Ook hier krijg je weer dansles van een professionele leraar, en iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen Cubaanse danspartner. Wat dacht van dansles in rueda de casino geleid door de wereld-kampioen 2004 en natuurlijk zal hier de voorganger van de salsa, de son, niet in de dansles ontbreken.

Voor het laatste deel van deze reis vertrekken we per bus naar Trinidad aan de zuidkust. Dit historische stadje staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Je kunt hier heerlijk relaxen in een all-inclusive hotel aan de kust en de laatste avonden dansend doorbrengen op b.v. de trappen van Casa de la Musica, waar de Cubanen graag het geleerde met je in praktijk brengen.

 

Na twee weken zul je met je hoofd vol muziek, lieve mensen en mooie indrukken weer huiswaarts keren. Cuba en de Cubanen heb je in je hart gesloten en zul je nooit meer vergeten.

 
Héél véél deelnemers die met ons naar Cuba zijn geweest zijn inmiddels voor een tweede of derde keer terug geweest!!

REISSOM    € 1.590,-     excl. tax, visum en reserveringskosten (op basis van 2-persoons kamer)1-persoons kamer toeslag: € 162,-

Inclusief :

 • Ticket met Martin Air: Amsterdam – Havana – Amsterdam
 • 5 overnachtingen in Havana in een hotel met zwembad, incl ontbijt
 • 6 uur dansles in Havana
 • Binnenlandse vlucht Havana – Santiago de Cuba
 • 6 daags verblijf in Santiago in casa particular incl. ontbijt
 • 6 uur dansles in Santiago met Cubaanse danspartner
 • Transport Santiago – Trinidad – Vliegveld Havana
 • Transport van vliegveld Havana naar hotel
 • Transport van vliegveld Santiago de Cuba naar casa particular
 • 3 daags verblijf in all-inclusive hotel in Trinidad    
 • Infoboekjes van Cuban Rhythm en La Dynamica
 • Nederlandse Reisbegeleiding

Voor een inschrijfformulier; mail naar info@ladynamica.com

U kunt ook een programma 'op maat' laten maken voor uw dansschool,
uw bedrijf of uw vrienden/familiegroep!

 
Lees op onze pagina "reacties" hoe het de deelnemers verging van twee van onze eerdere groepsreizen ; 
Een reis op maat voor dansschool Sizzling Salsa uit Alkmaar, waarbij we van Havana, naar Trinidad en via Camaguey naar Santiago trokken en in drie van deze steden danslessen namen; én een groepsreis voor open inschrijving, waarbij de deelnemers een week in Havana en een week in Santiago verbleven.
 
Behalve de verhalen lezen, kun je ook persoonlijke foto's zien van onze deelnemers.